''Ahlaka dair bildiğim ne varsa futboldan öğrendim.Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi.''

Albert CAMUS

21 Ocak 2009 Çarşamba

Nusret



21 Ocak.

Nusret Emre Ramazanoğlu.

Lost 5. sezon başlıcakmış ya da fener maçına 4 gün kalmış artık ne kadar önemliyse bugün bunlar.

Başka birşey demiyorum..

15 Ocak 2009 Perşembe

Top 16

Real Madrid'e deplasmanda 80-69 yenilerek tarihinde ilk kez Top 16'ya kalamadan elendi Efes. Ellerinde bir tek son 4 yıldır kazanamadıkları Türkiye ligi şampiyonluğu kaldı. Ergin ataman'ın işi kolaylaştı Rakipler Ülker Galatasaray Beşiktaş!..

14 Ocak 2009 Çarşamba

Efes Pilsen - Real Madrid

Efes Real maçı var bu akşam. Top 16 ya kalmak için son maçlar bu gece ve yarın gece oynanacak. Efes deplasmanda kazanamazsa Top 16 için Panionios AJ Milano maçından Yunan ekibinin kazanmasını bekliyecek. Kazanarak grupdan çıkabilirmi kestirmek güç Efes için.. Belki bir avantajı Real'in grup lideri olamayacağı için yüksek konsantrasyonla oynamaması olabilir. Biraz hayalcilik olacak ama 14 sayıdan farklı kazanırsa grubu 2. olarak bile kapatabilir Efes Pilsen ancak bu seneki kurulan ekip nedense alışageldiğimiz Efes'den çok uzak. Bekleyip göreceğiz.. Maç saat 20.30 da

13 Ocak 2009 Salı

Ferrari F60




Koş Barış Koş


Barış Memiş akşamki maçda oynuyor pozisyonada giriyor ama atamıyor. 61'in bir önceki sahibide o tür pozisyonları harcardı çokca, Barış'da kaçırıyor bir değişiklik yok burda, zaten ondan önce Barış'ın kafa yapısındaki değişikliğe takmış durumda Trabzonspor taraftarı bekliyor.. Fikrime göre ilk yarıdaki Barış biraz daaha olumlu yönde değişmiş bikere fizik olarak daha güçlenmiş görüntüsü verdi hazırlık maçlarında, oyuna katkısı daha fazla olmalı ama yoksa yeni gözde 18'lik Göksu, Ersun hocanın gözüne çoktan girdi bile.

3 Ocak 2009 Cumartesi

Faty Papy - 2



Afrika'nın izlenmesi gereken 23 yaş altı 10 futbolcusu arasında 9. sıradaymış bizim Özkan hocanın keşfi. İsmi aklımda kalmadı ama yine bi oyuncumuz vardı, Messi gençler şampiyonasında en iyi oyuncu şeçilirken Özkan Sümer'in beğenip Trabzonspor'a getirdiği oyuncuda onu takip ediyordu sıralamada ama şimdi ismi bile akılımda kalmamış. Bakalım bu sefer faydalanabilecekmiyiz bu genç oyuncudan. Bu arada idmanı izleyen Ergun Ata'dan hem Faty Papy hem diğer gençler hakkında olumlu yorumlar var bizde beklemedeyiz.

2 Ocak 2009 Cuma

Schumi ve Formula1



Bernie'den Schumi'ye dön çağrısı gelmiş. Kolay değil koskoca organizasyonu idare ediceksin ama bir pilot emekliliğini açıkladıktan sonra her anlamda gerileme ve ilgi azalması yaşayacaksın. Bunun önüne geçmeye çalışıyor krizinde etkisi büyük tabi ama Michael Schumacher bir marka ve her anlamda olumlu değer katar bu spora. Pek niyetli görünmüyor ama Honda ve Ross Brawn'da ısrarını sürdürürse belki bir süpriz olur 2009'da yada ben öyle olmasını istiyorum..

Hüseyin Cimşir



Hüseyin iyi oyuncudur, kimileri farklı düşünebilsede Türkiye'de ki en iyi önliberodur. Alanında oyuncu bulmakta zorlanan takımlar varken bizim bu değerimize sahip çıkmamız lazım. Asbaşkan Hüseyin'in "benim Trabzobsporla sözleşmem bitmez" şeklindeki açıklamasına teşekkür etmiş doğruda yapmış.