''Ahlaka dair bildiğim ne varsa futboldan öğrendim.Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi.''

Albert CAMUS

25 Aralık 2008 Perşembe

Arif'i anmak






Arda Turan bir zamanlar top toplayıcıydı fotoda da pozisyonu coşkuyla izliyor şimdi ise efsane oyuncular arasında gösterilebiliyor düzenlenen bir ankette ülkemdeki futbolseverler tarafından..




Bu resimde kupada 8 kişi kalan Fenerbahçeyi yenen Galatasarayın yeni top toplayıcısı. Galatasaraylı arkadaşların kafalarında şu soru belirmiş acaba bu çocukda yeni bir Arda Turan olurmu??? Adı Ozan Arif Ünalmış 1994 doğumlu ve Galatasaray altyapısında oynuyor.

Resimleri kıyasladıkmı Arda kale arkasında çocuk gibi seviniyor daha masumane ve resimde hayranlıkla baktığı Hagi'ye benziyor ama 2. resimdeki çocuk bahsedilen maçda Gökhan Gönül'ün kırmızı kart görmesine sebep olan bir arkadaş cinmi cin hinmi hin. Uyanık, belliki iyi yetiştirilmiş.. Benim tahminim; A takımda oynayabilirmi bilmem ama oynarsa bu çocuk olsa olsa yeni bir Arif Erdem olur.

1 yorum:

nusret dedi ki...

1- arif in resimdeki pozisyonu faul, ceza sahası içindesye penaltı
2- arda inşallah hagi yi de geçecek
3- bu nasıl bir önyargıdır anlamadım muharremim. oysa biz sana yeni bir aceto gözüyle bakıyordur. gökhan gönül o pozisyonda gözü dönmüş bir şekilde ozanımın neredeyse canına kastetmişti.