''Ahlaka dair bildiğim ne varsa futboldan öğrendim.Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi.''

Albert CAMUS

23 Mart 2011 Çarşamba

Kolpalığa Devam

G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav'ın Trabzonspor maçı sonrası ortaya attığı ve büyük yankı uyandıran iddialarının gerçek dışı olduğu ortaya çıktı.Gözlemci Kadir Tozlu'nun raporuna göre ; Maçın devre arasında soyunma odası koridorunda Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Mustafa Kaplan ile Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz yan yana yürürken bir sohbet havasında kısa süreliğine tartıştılar. G.Birliği yardımcı antrenörü 'Sahanın zemini çok kötü, ikili mücadelelerde dikkat edin. Bu zemin sakatlıklara davetiye çıkarır. Zaman zaman çok sert oynuyorsunuz' dedi.

Burak Yılmaz da 'Bunları bana neden söylüyorsun, şampiyon mu olacaksınız sanki. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Kimsenin sakatlanmasını istemeyiz' dedi. Burak Yılmaz daha sonra G.Birliği soyunma odasının önünden geçerek (Soyunma odalarının yerleşim planı gereği, Burak'ın G.Birliği soyunma odasının önünden geçmeden Trabzonspor'un soyunma odasına gitmesi mümkün değildir) Trabzonspor'un soyunma odasına gitmiştir."

Ortaya attığı iddialarla Trabzonspor'un büyük tepkisini çeken İlhan Cavcav'ın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine gerek görülmedi. Aynı şekilde Burak Yılmaz da PFDK'ya verilmedi. Öte yandan İlhan Cavcav dün yaptığı açıklamada "Uzun yıllar şampiyonluğa susamış Trabzonspor'a şampiyonluk yakışır'' dedi.

Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu Başkanı Kemal Dinçer de yaptığı açıklamada, İlhan Cavcav'ın iddiasının doğru olmadığını söyledi. Dinçer, "Burak Yılmaz, İlhan Cavcav'ın söylediği ve medyada da yer aldığı gibi G.Birliği futbolcularına, 'Fener'e de böyle mi oynadınız köpekler' ve 'Şampiyon mu olacaksınız ulan' şeklinde sözler söylememiştir. Raporlarda bu tür ifadeler yer almamaktadır" şeklinde konuştu...


Son olarak Trabzonspor'un yaptığı açıklamada şöyle '' Kulübümüzden Gençlerbirliği maçı nedeniyle SAHA OLAYLARI ile ÇİRKİN VE KÖTÜ TEZAHURAT gerekçesiyle savunma istendi.

Buna göre SAHA OLAYLARI başlığıyla yer alan sevk maddesinde taraftarlarımızın 397 adet koltuk kırarak bunların bazılarını sahaya attıkları ibaresi yer aldı.

Yine taraftarlarımızın muhtelif dakikalarda ettikleri küfürler ÇİRKİN VE KÖTÜ TEZAHURAT maddesi altında belirtilerek savunmamız talep edildi.

Bahsedilen savunma talebi, ilgili birimlerimiz tarafından hazırlanarak süresi içerisinde PFDK’ya gönderilecek...''


Çok rahat anlaşılıyorki herhangi bir soyunma odası olayı gündemde yok...Yalancının mumu yatsıya kadar yanmadı bile...Kızamıyorum daha bunlara...Alanzinho çok pis vuruyor uzaktan...

Hiç yorum yok: