''Ahlaka dair bildiğim ne varsa futboldan öğrendim.Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi.''

Albert CAMUS

22 Ocak 2011 Cumartesi

Trabzonspor 1-1 Ankaragücü...Ders Olsun!!!


Saha içinde ve dışında yapılan zincirleme hatalar ile gelen bu sonuç kaçınılmaz oldu.Hatta mağlup bile olabilirdik.Manisaspor maçından sonra evimizde öne geçtiğimiz bir maçtan daha galibiyetle ayrılamadık.İkinci yarının bu ilk maçındaki puan kaybı gerçekten moral bozucu.Tabi bu sonuçta teknik, taktik, motivasyon ve konsantrasyon eksikliklerini neden olarak gösterebiliriz.

Hafta içerisinde camiaada; daha 17 maç oynanmamışken bu stad şampiyonlar liginde bizim ihtiyacımızı görürmü diye tartışma yaşanırken , ihtiyaca binaen alınan polanyalı yeni transferlerin bir Şenol Güneş klasiği olarak 5 hafta tribünde oturtulması beklenirken, stadda negatif enerji yayma konusunda guinnesse girmesine kesin gözüyle bakılan bir taraftar topluluğu önünde bu sonuca kaybedilen 2 puan olarak değilde kazanılan 1 puan olarak bakmak daha doğru olur.

Ankaragücü ortayı kalabalık tuttu.Böylelikle Jaja ve Trabzonspor orta sahası pozisyon üretmekte zorlandı.Yattara'nın sürüklediği bir atak sonucunda öne geçtik.Golden sonra bile Ankaragücü bu oyun disiplininden taviz vermedi.Bu durumda Trabzonspor'un kanatları daha etkin kullanması beklenirdi.Bu işi en iyi yapabilen oyuncu Yattara'da oyundan çıkınca oyun bir nevi kilitlendi kaldı.



Jaja aralara iyi toplar atarak , Yattara'da adrese teslim ortalarla pozisyon oluşturdular.Ama ne yazıkki bugün ne Umut ne de Burak üretkenlik anlamında etkili değildiler.Takım olarak Engin'in eksikliğini hissettiğimizi düşünüyorum.Oyun durağanlaştığı anlarda Engin'in deli dolu çıkışları hem oyuncu arkadaşlarını hemde tribünleri motive edebilirdi.

Şenol Hoca top artık senin elinde.İstanbul seferinden kaybetmeden dönmemiz lazım.KONSANTRASYON!!!!


Gol: Trabzonspor: 1 – Ankaragücü: 1

Toplam Şut: Trabzonspor: 22 - Ankaragücü: 12

İsabetli Şut: Trabzonspor: 8 - Ankaragücü: 5

İsabetli Orta: Trabzonspor: 7 - Ankaragücü: 4

Faul: Trabzonspor: 16 - Ankaragücü: 16

Korner: Trabzonspor: 5 - Ankaragücü: 3

Ofsayt: Trabzonspor: 1 - Ankaragücü: 1

Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 59 - Ankaragücü:% 41

3 yorum:

ts_fan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ts_fan dedi ki...

Böyle lala taraftarla aynı takıma gönül vermekten utanç duyuyorum.

dodopirso dedi ki...

Ben şöyle bakıyorum bu duruma; bazen hayatta istemeden de olsa dolaylı olarak sevmediklerin için de fayda sağlamış olabilirsin ama temel de yaptığın senin mutluluğun içindir. Trabzonspor bu taraftar tiplemelerine rağmen şampiyon olsun biz kendi dünyamızda en güzel mutluluğu yaşayalım...