''Ahlaka dair bildiğim ne varsa futboldan öğrendim.Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi.''

Albert CAMUS

31 Ocak 2011 Pazartesi

Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor...Lider Değişmedi...


Öyle ya da böyle bu maç kazanılacak denildi ve Fenerbahçe kazandı. Hakemler gündeme taşındı , klupler birliği başkanı Aziz Yıldırım esti gürledi. Aykut Kocaman irdelensin dedi.Böylelikle camia ve takım olarak kendileri açısından olumlu bir hava oluştururak istedikleri 3 puanı aldılar.

Fakat biz hem teknik hem de psikolojik olarak bu gerilimi kaldıramadık. Anlamsız bir şekilde kupaya da veda ederek İstanbul seferini en kötü ihtimalle noktalamış olduk.







Belki de maç için kırılma anlarından biri Egemen'in sakatlığıydı. Savunma olarak adam paylaşımı ve özgüven konusunda resmen sos verdik. Jaja ve Serkan hariç takım olarak tel tel döküldük. Özellikle maç rolantiye geçince 2. yarı Cale'nin solda ezdiği topları sayamadım.Yattara klasikleşimiş bir şekilde yine sonradan girdiği bir oyunda terlemedi bile...Özet olarak takımızın bu oyunuyla hakem hakkında bile konuşamıyoruz. Fenerbahçe için hakedilmiş bir galibiyetti.Kadıköy'de izlediğim en kötü Trabzonspor'du dün akşamki bordomavililer.


Hedef 4 te 4...Dün akşamki maçtan benim öğrendiğim şu ki...Camia olarak inanmalıyız.Öyle ya da böyle bu 4 maçı kazanacağız.Atarı gideri yok...



Hiç yorum yok: