''Ahlaka dair bildiğim ne varsa futboldan öğrendim.Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi.''

Albert CAMUS

16 Şubat 2011 Çarşamba

Fenerbahçe Trabzon'un Golcüsünü Kapıyor...

Aşağıda az önce ajanslara düşen bir haberi hiç bir ilavede bulunmadan paylaşmak istiyorum. Selçuk İnan'a golcu diyen bir zihniyet bu haberi yapmış. Ağzı olan konuşuyor yani...Trabzonspor'un motivasyonunu asgariye indirebilmek için her yol mubah...Bari az aklı başında adamlara yazdırsaydınız bu haberi...Golcü Selçık İnan..=) pes oğlu pes... İşte haber...


Başkan Aziz Yıldırım Selçuk İnan transfer hamlesiyle, bu sezon şampiyonluk yolunda en büyük rakibi Trabzonspor'un moral motivasyonunu bozdu. Son günlerde yaşanan basına karşılıklı konuşma savaşlarının arkasında bu transfer haberinin yattığı söyleniyor.

Trabzonspor'un Fenerbahçe deplasmanına geldiği tarihte Selçuk İnan ile özel bir görüşme yapan başkan Aziz Yıldırım, yıldız futbolcuyu her konuda ikna ettiği öğrenildi. Atılan imzalar sonrası Fenerbahçe maçına çıkan Selçuk karşılaşmada vasat bir oyun ortaya koymuştu.

Trabzonspor kaynıyor!
Selçuk İnan'ın imza attığını öğrenen başkan Sadri Şener futbolcuya çok kızdığı öne sürüldü. Özellikle ligin ikinci yarısında büyük bir performans düşüklüğü yaşayan milli yıldızın Trabzonspor'un istediği parayı vermemesi üzerine bu kararı aldığını yakın çevresine söylediği öğrenildi.

Öte yandan son hafta Sivasspor karşısında alınan galibiyet camiada yüzleri güldürmeye başlasada Selçuk İnan transferi yüzünden morallerin oldukça bozuk olduğu gözlendi.

Basından saklanıyor
Trabzonspor yönetimi taraftarın tepkisinden çekinirken, olası tepkiler ve şampiyonluk yolunda diğer oyuncuların etkilenmemesi için uğraşıyor. Devre arasında Selçuk İnan için Galatasaray'da girişimlerde bulunmuş fakat takımın kötü gidişatı futbolcuyu korkutmuştu. Trabzonspor Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı bu hamleye ne şekilde cevap vereceği merak ediliyor..

1 yorum:

Tschumi dedi ki...

bizim savunma oyuncusu umut'ada keşke talip çıksa ne iyi olur. bi ara touluse ilgileniyodu ama çıkmadı bişey!!!!

habere bak arkadaş ya sadece klüpleri değil top yekün camia olarak irdelenmesi gerekiyor bunların. aykut boşta kalırsa irdeler sanırım daha iyi irdeleyenini ben bilmiyorum