''Ahlaka dair bildiğim ne varsa futboldan öğrendim.Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi.''

Albert CAMUS

11 Şubat 2011 Cuma

Hep Aynı Nakarat


Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, ''Fenerbahçe-Bursaspor maçı şampiyonluk için kırılma noktası olacak'' şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine, ''Her takım kendine göre şampiyonlukla ilgili açıklamalarda bulunabilir. Bu beni bağlamıyor. Biz kendi işimize bakacağız. Bu açıklamalar o açıklamaları yapanları bağlar'' demiş.

Ertuğrul Sağlam işi çözmüş. Aykut benzer açıklamaları bizim maç öncesi de yapmıştı. Bu maç kırılma maçı , öyle ya da böyle yeneceğiz falan filan. Gündem oluştur , panik yarat , hakem odası bas, tehdit et...Her şey 3 puan için...Şimdi Bursaspor maçı için nabız yokluyorlar. Karşı taraftan gelecek olan tepkiye göre ortamı daha da alevlendirebilirler. Hatta eski maçları gündeme getirmeler ya da hakemlerle ilgili açıklamalarla da kamuoyunu meşgul etme ihtimali çok yüksek olacaktır.Ertuğrul Sağlam ilk hamleyi güzel karşılamış.Ertuğrul nerede, hangi coğrafyada yaşadığının farkında ve ona göre açıklama yapmış.Kısacası kendi işine bak kardeşim sanane demiş , tuzağa düşmemiş. Yani Şenol Hocanın yapmadığını yapmış.

Karate Kid Daniel San'ın senseisi üstad Miyagi San der ki ''Asla tutkuların prensiplerinin önüne geçmesine izin verme,kazansan bile kaybedersin.'' İyi güzel demiş de Şenol Hocamız artık anlasın ki burada Karate Kid filmi oynanmıyor.Sen de Miyagi San değilsin. Bırak milleti düzeltmeyi.Burası Türkiye burda milletin kafasında 40 tilki dolanır. 40'ıda birbiriyle düzüşür.

Bundan sonra enerjimizi sadece takımımıza verelim ve şampiyonluğa odaklanalım. Ne olur!!!

1 yorum:

nusr@emre dedi ki...

kaltak tilkiler..:))