''Ahlaka dair bildiğim ne varsa futboldan öğrendim.Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi.''

Albert CAMUS

3 Şubat 2011 Perşembe

Kan Davası Bitti


Arjen Robben'in Dünya Kupası'nda sakatlanmasının ardından başlayan tartışma, Hollanda Milli Takımı ve Bayern Münih arasında bir hazırlık maçı ayarlanmasıyla tatlıya bağlandı.

Allianz Arena'da 22 Mayıs'ta bir hazırlık maçı yapılarak bütün gelirin Münih ekibine kalacağını belirten Hollanda Federasyonu Yöneticisi Bert van Oostveen, "Yapılan görüşmelerin ardından en mantıklı çözümün bu olacağına kadar verdik." dedi.

Çözümü adil bulan Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge ise, "Bu karar sonucunda bence futbol kazandı. Taraftarlar güzel bir maç izleyecek. İki tarafında memnuniyetle karşıladığı adil bir karar oldu." şeklinde konuştu.

Turnuva öncesinde sakatlığına rağmen final maçında 120 dakika ter döken Robben, Dünya Kupası sonrası uzun bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Uyarılara aldırış etmeyip yıldız futbolcularını oynatarak sakatlığının büyümesine neden olan Hollanda Federasyonu'na dava açan Bayern yönetimi, oyuncunun oynayamadığı dönemdeki maaşını federasyondan talep etmişti.

Bayern yönetimini kutluyorum. En azından bir sonuç elde ettiler.Robben'in sakatlanmasının diyeti hazırlık maçı. Gelirsin Allianze Arena'ya tıpış tıpış oynarsın. Maçtan sonra Hoeness'den şu açıklamayı bekliyorum.''Hollanda Milli takımı akıllı olsun yoksa aklını alırım''

1 yorum:

nusr@emre dedi ki...

http://sportifcumleler.blogspot.com/2011/02/heyecan-gerek.html

Konuyla ilgisi yok belki; ama bu spora gönül veren biri olduğunu bildiğimden, bu konuda da bi'şeyler yazsan, inanki biz okurlarını çok sevindireceksin..